Om mig

Mit navn er Tenna Skinnerup.

  

Jeg blev født i Nordjylland i Nibe, men bor idag sammen med min mand Jan Skinnerup i den lille by Thorsø i Midtjylland. Thorsø er en lille oase, for selvom der ikke bor flere end 1400-1500 mennesker, så har den alt lige fra supermarkeder og frisører til skole og tømmerhandel.
Vi bor i et mindre parcelhus,  som vi købte i 2002 og som vi er meget glade for.

Idag arbejder jeg ved Dupont Nutrition Biosciences Aps (tidligere kendt som Danisco) som laborant i Antioxidant laboratoriet. Her har jeg arbejdet siden sommeren 2004.
I 2006 blev jeg valgt som tillidsrepræsentant for omkring 70 laboranter og det bruger jeg en del af min tid på.
Som tillidsrepræsentant sidder jeg automatisk med i Samarbejdsudvalget (SU) på arbejdspladsen og er også formand for vores laborantklub der. Det giver mig masser af mulighed for at følge med i hvad der foregår både på medarbejderfronten og i koncernen.

I foråret 2009 blev jeg valgt ind i Daniscos Europæiske Medarbejderråd (Danisco European Employee Council – DEEC), som er et forum for dialog mellem Daniscos medarbejdere i EU og direktionen. I løbet af 2012 bliver DEEC slået sammen med ECN som er Dupont tilsvarende og jeg fortsætter i det regi. Vi holder to årlige møder, hvor der behandles generelle og transnationale forhold som har betydning for Duponts medarbejdere for eksempel organisationsstruktur, den finansielle stilling, fusioner, opkøb, frasalg m.m.

Min fritid er også præget af mit tillidshverv og laborantfaget. Jeg er formand for Dansk Laborant Forening Østjylland, som er en tværgående brancheklub i HK. Her bruger jeg det frivillige arbejde på at samle den store flok af laboranter og styrke sammenholdet gennem forskellige arrangementer, så som foredrag, virksomhedsbesøg, netværksmøder m.m.

Ofte deltager jeg i min fritid også i forskellige temadage, fyraftensmøder og kurser som HK afholder for alle deres medlemmer og tillidsrepræsentanter, så jeg har ingen problemer med at holde mig beskæftiget.