BØH!

Fredag den 13. skulle vi til Efterårsfest med DuPont. Den blev holdt i Centralværkstedet i Aarhus midtby og temaet var “Fredag den 13.” dvs. uhygge og gys.
Vi havde besluttet at vi ville klæde os ud – jeg har jo altid været hel vild med vampyrer, så det skulle selvfølgelig være det vi skulles klædes ud som, når nu vi fik chancen.

Tenna som blodtørstig vampyrdronning

Tenna som blodtørstig vampyrdronning

Vi startede aftenen med velkomst i Smedien hvor Medarbejderforeningen holdt tale . Vi fik velkomstdrik og lidt snacks og derefter væltede det ud med zombier, som haltede rundt mellem alle gæsterne og fulgte os over i Centralværkstedet hvor der var dækket op til spisning.

Jan som elegant vampyr-herre

Jan som elegant vampyr-herre

Hele stedet var pyntet op med edderkopper, spindelvæv og afrevne gummi-arme/fødder. På toiletterne var der opsat højtalere, hvor der konstant var lyde af folk der skreg og hylede og stønnede uhyggeligt. I en af toiletbåsene på dame toilettet sad der et skelet på toilettet – det fik skræmt flere piger i løbet af aftenen 🙂

En af aftenens drikkevarer var disse "blodprøver"

En af aftenens drikkevarer var disse “blodprøver”

Vi fik en 4-retters menu som smagte dejligt og mens vi spiste var der to fyre som spillede live på scenen – én på guitar og én på keyboard. Da maden var indtaget gik resten af bandet på scenen og så blev det spillet op til dans. Der var faktisk så mange der ville danse, at tjenerne hurtigt blev nødt til at flytte nogle flere borde væk, for der var slet ikke plads nok på dansegulvet.
Jeg fik også danset nok til at det gav en vabel dagen efter og engang efter midnat kørte Jan og jeg hjemad igen.

2 comments to BØH!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>