2 x generalforsamling og 1 x koncert

Onsdag og torsdag i denne uge stod i generalforsamlingens tegn.

Onsdag kl. 19.30 var der generalforsamling i HK Privat Østjylland i HK’s lokaler i Sødalsparken i Brabrand.
Jeg mødte på arbejde kl. 10 den dag, så jeg kunne blive og arbejde indtil generalforsamlingen startede uden at skulle arbejde alt for meget over. Selve generalforsamlingen var rigtig god selvom den endte med at blive meget lang til sidst. Der var en masse valg vi skulle igennem og der var også omvalg osv. og det hele lagde minutter på klokken. Så da den var 22.35 kørte jeg hjemad – meget træt. De sidste 10-12km skulle jeg også igennem snestormslignende forhold da vejen var fyget til og der kom masser af sne ned fra himlen. Så jeg sagde bare hej og godnat til Jan og så gik jeg i seng.

Generalforsamling i HK Østjylland Stemmesedler Steffen Brandt synger

Torsdag skulle jeg møde tidligt på arbejde på grund af et møde. Igen var der sne og det tog noget længere tid om at komme frem end planlagt. Klokken 18.30 om aftenen var der generalforsamling i HK Østjylland (hvor både privat-, stats- og kommunalansatte kan deltage) og efter at have arbejde en masse over kørte jeg igen hen til Sådalsparken og deltog. Denne generalforsamling er noget større end den dagen i forvejen og hele kantinen var fyldt med folk. Efter generalforsamlingen havde HK hyret Steffen Brandt (forsangeren i tv2) til at komme og underholde i en times tid. Han havde en kvindelig sanger med sig – Charlotte Shultz (hende kender jeg ikke, men hun sang rigtig godt).
Jeg synes det var rigtig hyggeligt og han spillede en hel masse af de store hits fra 80’erne blandt andet: Bag Duggede Ruder og Alt Hva Hun Ville Var At Danse. Den sidste er nok mit favorit tv2 nummer, så den optog jeg med min mobil.

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>