En glemt generalforsamling

Torsdag havde jeg ferie, så der slappede jeg bare af derhjemme hele dagen. Først på aftenen gik jeg igang med at lave aftensmad, da min mobil så pludselig “bipper” – jeg havde fået en reminder om at jeg skulle til generalforsamling i HK Privat Østjylland – om 10min! DOH!

Heldigvis var der spisning den første time og selve generalforsamlingen ville først starte kl 19, så jeg skyndte mig at få skfitet tøj, sat, hår, lagt makeup (og alt det som vi tøser skal have klaret inden vi kan komme ud af døren) og fløj afsted ind mod Aarhus.

Jeg nåede det og ankom til Aarhussalen hvor generalforsamlingen skulle foregå ca. 3 min før start 🙂

1 comment to En glemt generalforsamling

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>