Hahaha i 1½ time

I denne uge har jeg være til foredrag med Karen Marie Lillelund. Det var HK Østjylland som havde inviteret til foredrag og der har været venteliste til arrangementet i næsten et halv år. Heldigvis var jeg kommet med 🙂 men da jeg ikke kendte noget til foredragsholderen, så var jeg noget spændt på om det overhovedet ville være noget ved.

Det var det! Det var megasjovt – jeg grinede nonstop i 1½ time. Jeg havde helt ondt i kinderne da jeg kørte hjem i bilen bagefter, fordi jeg havde grinet så meget.

Hun ser også glad ud på dette billede :-)

Hun ser også glad ud på dette billede 🙂

Karen Marie Lillelunds foredrag handlede om at bruge humor som værktøj til at skabe mere arbejdsglæde og hele foredraget er baseret på små-historier fra hendes eget liv. Jeg sad hele tiden og tænkte “dén historie skal jeg lige huske”, men der var så mange gode, at jeg nærmest ikke kan huske nogen af dem.

Hvis I nogensinde for chancen for at se hende folde sig ud – så tag den! I vil ikke fortyde det. Tak HK 🙂

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>