Jeg fik en prop

I torsdags fik jeg en prop på arbejdet. Firmaet havde arrangeret at medarbejdere der bliver udsat for støj mens de arbejder, kunne få taget mål til personlige ørepropper, så det skulle jeg også have. (Selvom det kun er et par gange om året det er tilfældet.)

Det foregår ved at man får en dut med snor i ind i øret og så sprøjtes en gul flydende masse ind i øret. Massen stivner i løbet af 10min og så kan det hele trækkes ud og bruges som form til ørepropperne.

Jeg får lavet personlige ørepropper

Jeg får lavet personlige ørepropper

Eneste ulempe var at jeg i de 10min ikke måtte bevæge hovedet eller ansigtsmusklerne overhovedet. Altså hverken snakke, grine, eller smile. Det var noget nær umuligt og jeg måtte sidde og stirre ned i bordet, for ikke at smile til de andre 15-20 personer, som sad på præcis samme måde i lokale.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>