Key West

Fredag morgen sagde vi farvel til det sommerhus vi har nydt de sidste 10 dage, for vi skulle videre mod Key West.
Ifølge vores GPS skulle turen tage ca. 7 timer uden pauser.

Vi skiftedes til at køre ca. 2 timer hver og så holdte vi ind et par gange for blandt andet at få frokost og lidt at drikke. Turen gik som planlagt uden overraskelser og vi ankom til vores hotel “The Inn at Key West” kl. 17.40 fredag aften.
Efter at have checket ind og fået alt vores habengut ud af bilen, tog vi en taxi ind til Duval Street. Aftenens måltid blev indtaget på Hard Rock Café og vi fik selvfølgelig købt et par t-shirts også.
Derefter endte vi på “The Bull” resten af aftenen, hvilket resulterede i “ondt i håret” dagen efter.

Lørdag formiddag sov vi…

Efter frokost på hotellets restaurant tog vi en taxi ind til Mallory Square og købte billetter til Conch Train Tours, som er en 90min guidet tour rundt i den gamle bydel (Old Town) på Key West. Guiden var rigtig god og det var nogle spændende historier han kunne fortælle. Efter lidt sightseeing på egen hånd, gik vi ud på Sunset Pier og fik  lidt at drikke, mens vi nød solnedgangen.

Caroline’s Café stod for aftensmaden lørdag aften og den var sublim! Vi fik en superlækker salat og så en gratis Key Lime Pie hver til dessert. Absolut en succes!

  

Her til aften har vi fået pakket alle vores ting sammen igen og gjort klar til afgang mod Miami lufthavn imorgen formiddag.
Dér skal vi have afleveret bilen og så flyve til Frankfurt og bagefter videre til Billund.
Jeg kan huske at vi var meget trætte da vi kom hjem fra ferie i USA i 2007, så det er vi nok også denne gang. På grund af tidsforskellen vil det føles som om vi mister en hel dag.

Vi ses hjemme i Danmark!

1 comment to Key West

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>