Av av av

Her er resultatet efter dagens arbejde: 1 stk fod uden storetånegl

Min fod efter jeg lige har mistet neglen og fået den pakket godt ind i forbindinger.

Min fod efter jeg lige har mistet neglen og fået den pakket godt ind i forbindinger.

Midt i mit frokostmøde ville jeg lige krydse mine ben under stolen og kom til at banke min sko ind i min storetånegl. Det gjorde lidt ondt og da jeg kiggede ned på foden, var neglen næsten rykket helt af 🙁
Jeg spurgte de andre om hvor den nærmeste førstehjælpekasse var henne og forlod lokalet. Vores kantinepersonale fik mig ind i et baglokale og hentede alle mulige forbindinger og bandager og vådservietter. De kom også ind i tjekkede til mig og gav mig en sodavand, mens jeg sad derinde og havde ondt af mig selv (mest fordi jeg lige selv havde rykket det sidste negl helt af –  eeeeeeeeeew).

Tåen blev bundet ind og jeg fortsatte ind til frokosten, men tænkte at jeg nok hellere måte tage til lægen for en sikkerheds skyld.
Jeg ventede kun 20min ved lægen og fik en stivkrampe vaccination og flere bandager med hjem.

Heldigvis har jeg ferie mandag, tirsdag, onsdag i næste uge, så der kan foden få lidt ro. På torsdag må jeg så se om jeg skal have fat i nogle sikkerhedssko, der er for store, så bandagen kan være der i også.

Sikke en måde at starte weekenden på! 🙁

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>