Ud i det blå

Idag besluttede jeg mig for at tage en cykeltur ud i det blå eller nærmere bestemt Ulstrup.

Ulstrup er en by i nærheden af Thorsø og efter at have pumpet cyklen tog jeg afsted i varmen.

Jeg kan ikke huske at jeg nogensinde har været i Ultrup før, men inden jeg cykler til nye ukendte steder, så tror jeg lige at jeg googler dem først.
Her er noget af beskrivelsen af Ulstrup fra Wikipedia:

Ulstrup by er placeret på en nordvendt terrasselignende skråning i Gudenådalen omgivet af en række skovklædte bakker. På nordsiden af Gudenåen finder man Ulstrup Station hvorigennem jernbanen mellem Viborg og Langå går. Desuden findes Ulstrup Slot som er en klassisk jysk herregård fra Christian 4.s tid.

Det allervigtigst ord i ovenstående tekst er: …omgivet af en række skovklædte bakker

Der var mange, lange, store bakker, så det var sgu ret hårdt – for det er altså slet ikke det samme at spinne og cykle på en alm. cykel, så jeg stønnede og prustede godt undervejs. Heldigvis havde jeg god musik i ørerne og så går det altid meget nemmere.

Cykeltur til Ulstrup - pause ved et lille springvand

Cykeltur til Ulstrup – pause ved et lille springvand

Slapper af med lidt koldt vand, mens jeg kigger på et kærestepar der slet ikke kan stå på rulleskøjter

Slapper af med lidt koldt vand, mens jeg kigger på et kærestepar der slet ikke kan stå på rulleskøjter

I alt blev det til 25km 🙂

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>