Cube og Hammer

Jeg har været ude på flere cykelture og fik taget 2 billeder mere, som I lige kan se.

Jeg cyklede til Svenstrup (den ved Hammel). Det er en lille by uden ret meget af noget som helst og med mange ældre huse – rigtig mange med bindingsværk. Men lige pludselige stødte jeg på denne store og morderne bygning. Den virkede helt malplaceret i byen, men var vældig flot.

Cube Furniture i Svenstrup ved Hammel

Cube Furniture i Svenstrup ved Hammel

Da jeg kom tilbage til Thorsø tog jeg et billede af Thors Hammer, som ligger på en stor kløvet sten i rundkørslen i den ene ende af byen.

thorsøhammer

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>