Cykeltur til Haurum

Idag var jeg ved lægen og få kigget på min hæl. Jeg er muligvis ved at udvikle en hælspore – i hvert fald har jeg rigtig ondt i hælen det meste af tiden og lægen og jeg tror at det skyldes overbelastning i forbindelse med løb. Heldigvis mente lægen, at jeg sagtens kunne cykle og styrketræne og ved brug af nogle specielle indlæg i skoen der flytter trykket fra hælen, så burde jeg også kunne gå (langt). Løb er indtil videre no-go.

Dette betød at jeg cyklede mig en tur her til aften. Denne gang til Haurum der ligger ca. 5km nord for Hammel – byen hvor den danske (nu afdøde) fysisker Jens Martin Knudsen er født og opvokset.

Ca. 20km blev det til i alt.

Haurum Kirke

Haurum Kirke

Udsigten fra kirkegården

Udsigten fra kirkegården

Grønne marker så langt øjet rækker

Grønne marker så langt øjet rækker

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>