Disney World

Onsdag var vores Disney-dag.
Vi havde på forhånd besluttet os for at vi ville besøge 2 af de ialt 6 separate forlystelsesparker som hele Disney World består af.

Først kørte vi ind til Hollywood Studios, hvor vi parkerede på én af store parkeringsparker. Vi holdte på Fedtmule 25 🙂
Derefter gik vi hen til den nærmeste Tram-station, som kørte os ind til indgangen til Hollywood Studios. Der var heldigvis ikke særlig lang kø ved indgangen, så vi var hurtigt igennem.

Vi prøvede The Great Movie Ride og Jan tog en tur i Rock & Roller Coaster og Star Tours (Star Wars forlystelse), men ellers var der ikke rigtig noget vi havde lyst til at prøve. Vi spiste frokost på en Sci Fi Drive-In, hvor bordene var gammeldags biler og så blev der vist trailers for gamle scifi film såsom “Attack of the 50 foot Woman” og “Teenagers from Outer Space”.
Maden var bedre end forventet og temaet var gennemført, så det var en succes.

  

Herefter gik vi ud af parken og hen til busterminalen og tog en bus hen til Epcot parken, som kan kendes på en stor, hvid kugle ved indgangen.
Vi fik prøvet “Spaceship Earth” som ligger lige når man kommer ind i parken og den var god. Resten af tiden brugte vi rundt om den store sø, hvor der var en masse lande-temaer f.eks. Norge, Tyskland, Japan m.fl.
Aftensmaden indtog vi Japan 🙂 på Tokyo Dining , hvor vi fik sushi. Maden var helt utrolig lækker og fisken inden i risen var lun, så det var tydeligt at de var frisk lavet.

Klokken 21 begyndte det store fyrværkeri-, vand-, lyd- og lysshow.  Det var flot, men vi havde hørt så meget om det på forhånd, at vi faktisk havde forventet mere end det vi så. Så vi blev lidt skuffede.
Da fyrværkeriet var færdigt lukkede alle parkerne og vi fik transporteret os tilbage til Hollywood Studios og kørte hjem igen.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>