Hooters og SeaWorld

Mandag tog vi det igen lidt stille og roligt. Godt nok vil vi gerne se en hel masse ting mens vi er her, men det er jo vores ferie, så der skal også være tid til at slappe af undervejs.

Vi tog ind til Orlando og en tur i Outlet igen – denne gang et andet et end sidste gang. Jan fik købt det sidste han manglende på listen og derefter fik vi noget frokost på en Hooters i nærheden.

Eftermiddagen gik med solbadning og afslapning i poolen og om aftenen spiste vi på Miller’s Orlando Ale House, hvor vi så NFL på storskærme og heppede på Redskins (som er mit hold).

  

Tirsdag skulle vi i SeaWorld og det var én af de ting jeg havde glædet mig mest til.
Parken er rigtig stor og er en blanding af rutschebaner, indhegninger med skildpadder, flamingoer m.fl. og så de forskellige dyre-shows. Vi startede med at prøve en stor rutschebane der hedder Manta (det er en slags rokke), hvor hele stolen man sidder i, bliver vendt 90 grader, så man starter med ansigtet og maven nedad.
Den var rigtig god, men igen var jeg dødsensbange, da jeg skulle op i den. Det var dog kun rundt i loopet at den var virkelig klam – der løb jeg næsten tør for luft, af at skrige så meget 🙂

Vi så to af de store shows, mens vi var i parken. Hval- og delfin showet og så selvfølgelig det store trækplaster – showet med spækhuggere (som er synonym med SeaWorld). Begge dele var helt utrolige og vi fik taget en masse gode billeder.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>