En “mulliard” mælkebøtter senere…

I pinsen havde Jan og jeg besluttet at vi skulle hygge i haven – dvs. at vi skulle se om vi kunne få fjernet så mange mælkebøtter som muligt. Der er nemlig fuldstændig vanvittigt mange i græsplanen og det ser sgu lidt træls ud. Så hver dag i pinsen har vi været flere timer ude og trække dem op.
Det er primært i forhaven og ud mod søen at der er mange. Bagved huset er det ikke så slemt.

Vores naboer har rigtig flotte græsplæner uden ret mange mælkebøtter, så jeg håber at vores plæne også kan komme til at se sådan ud på et tidspunkt.

1/3 af mælkebøtterne er fjernet

1/3 af mælkebøtterne er fjernet

I lørdags kom vores slå-mand (ham der slår græs på fællesarealerne) forbi om formiddagen – Ja, LØRDAG formiddag! Han slog græsarealet ud til søen og som I kan se, så blev det pludselig meget synligt, hvor lang vores plæne faktisk var blevet, selvom vi slog den sidste weekend.

Kort græs på fællesarealet - langt græs hos os

Kort græs på fællesarealet – langt græs hos os

Så sidst på eftermiddagen mandag, fik vi også slået vores egen græsplæne og nu er den rigtig fin. Det bliver spændende at se, hvor mange mælkebøtter der kommer op igen om et par dage. Vi skal i den kommende uge have købt en ny mælkebøttefjerner, for den gav fortabt efter at have fjernet den første mulliard mælkebøtter.

God pinse!

PS. Hvis nogen af jer er i tvivl, så er rækkefølgen: million, milliard, mulliard 😉

1 comment to En “mulliard” mælkebøtter senere…

  • Svigermor

    Jamen der er da også et par små søde tusindfryd 🙂 Det er de hvide, hvis du skulle være i tvivl 😆

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>