Pinsebesøg hos mor

Min mor, Maria og jeg havde besluttet at vi skulle mødes til pinse-grill hos min mor i fredags.

Jeg kørte fra arbejde ved 16.30 tiden og da havde de andre allerede advaret mig om, at der var kø på motorvejen flere steder, men alligevel tog jeg chancen. Heldigvis gik det godt, for jeg kunne køre ad E45 hele vejen til Hedensted og så først køre fra dér og af landevejen resten af ruten. Så jeg dukkede op 2min efter mor og Maria var kommet hjem.

Hygge på terassen

Hygge på terassen

Efter en masse chips/slik ude på terassen blev grillen tændt op og vi nød nogle dejlige timer i det skønne, solrige vejr, mens vi spiste aftensmad. Selvom vi var propmætte fik min mor den idé, at vi skulle forbi Roberts Isbar og hente desseren. Så det gjorde vi 🙂
Vi gik en lille omvej hjem og fik set nogle af de bygninger der ligger i Havneparkens område, mens vi spiste vores gammeldaws isvafler

Pinse grillbord

Pinse grillbord

Vi sluttede aftenen inde i stuen til en eller anden krimi, som mor kendte slutningen på. Da vi begyndte at blive trætte kørte jeg Maria op til Aarhus og til sidst gik turen hjem til Thorsø.
En dejlig dag 🙂

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>